Köröm-, és kézápoló anyagok

Callusan Hand+ kézápoló krémhab
Különleges ápoló krémhab a kéz és a körömágy számára. Shea vajat és Aloe Verát tartalmaz. Gyorsan beszivódik, és nem hagy zsiros filmet. Bőrgyógyászatilag tesztelt termék
db.
 
 
3 800 Ft
Körömlakklemosó univerzális illatositott 100 ml
Acetonmentes körömlakklemosó, amely minden körömlakkot könnyen eltávolit
db.
 
 
700 Ft
Körömlakklemosó univerzális illatositott 1000 ml
Acetonmentes körömlakklemosó, amely minden körömlakkot könnyen eltávolit
db.
 
 
2 800 Ft
Mavala 002 base coat nail protector - alaplakk, körömvédő
Kettőshatású alapozó lakk: védi a köröm felületét, és tartósabbá teszi a fedőlakkot. Megőrzi a körmök rugalmasságát. Megakadályozza a körmök elsárgulását.
db.
 
 
4 100 Ft
Mavala 002 base coat nail protector - alaplakk, körömvédő, profi
Kettőshatású alapozó lakk: védi a köröm felületét, és tartósabbá teszi a fedőlakkot. Megőrzi a körmök rugalmasságát. Megakadályozza a körmök elsárgulását.
db.
 
 
6 000 Ft
Mavala Aktiv hand gel - kézfrissitő zselé, aktiv
Nem zsiros filmet képez, amely a kezeket megvédi a napi káros hatásoktól. Selyem aminosavakat és napszűrő anyagokat tartalmaz.
db.
 
 
10 300 Ft
Mavala Barrier Base Coat
Az érzékeny körmök teljes védelme. Áthatolhatatlan fedőfilmet képez a szarulemez és a körömlakk között. A hidratáló hatás megakadályozza az érzékeny körmök kiszáradását és széthasadását. Biztosítja a könnyebb lakkozást és a lakk tartósságát. Ideális a száraz vagy sárgás körmökhöz. Elősegíti a körmök egészséges növekedését.
db.
 
 
5 050 Ft
Mavala Colorfix
Átlátszó, hosszan ható akril tartalmú fedőlakk, amely fixálja a fedőlakkot, és megakadályozza annak lepattogzását, megőrzi csillogását.
db.
 
 
4 100 Ft
Mavala kézápoló tej, vitaminos
A sérült kezek gyengéd ápolására. Hatóanyagai: Aloe Vera, allantoin. selyemaminosavak, amelyek regeneráló és nedvességadagoló hatást gyakorolnak. A regeneráló ápolótej kiegészíti az éjszakai sejtépítő krém hatását. UV szűrő hatóanyaga erősíti a bőr védelmét az ultraviola sugarak szárító hatása ellen.
db.
 
 
10 300 Ft
Mavala körömbőr ápoló krém
Ápolókrém, amely puhán tartja a cuticulát (körömbőrt). Megakadályozza a kiszáradását, beszakadozását.
db.
 
 
7 700 Ft
Mavala körömbőr ápoló olaj
A körömágybőr ápolására szolgáló olaj, amely táplálja és puhítja körömágyat. Erősíti a körömtövet határoló bőrt, megvéd a kiszáradástól és berepedéstől.
db.
 
 
3 850 Ft
Mavala Mava-White
Speciális optikai színkorrektor, amely az UV sugárzásnak ellenálló pigmenteket tartalmaz. Ez az újonnan kifejlesztett készítmény elfedi a fénytelen, megsárgult körmök kellemetlen látványát, továbbá visszaadja az eredendően egészséges kinézetüket is
db.
 
 
4 450 Ft
Mavala Mavaderma
Beszívódik a körömbe és táplálja a körömgyökeret. Tápláló körömápoló készítmény, különösen a műkörmöt viselőknek ajánlott.
db.
 
 
5 750 Ft
Mavala Mavadry
Körömlakkszárító fedőlakk, amely egy "szempillantás" alatt rögzíti a körömlakkot, ragyogó csillogást kölcsönöz a lakknak.
db.
 
 
4 100 Ft
Mavala Nail Shield
Ez a kétfázisú készítmény megóvja a körmöket a töredezéstől, valamint hatékonyan ápolja és táplálja növekedés közben. Úgy működik, mint egy védőpajzs
db.
 
 
10 500 Ft
Mavala Nailactan
Tápláló, körömnövekedést serkentő krém. A körmök alatti területre alkalmazandó. Biológiai összetevői által megakadályozza a körmök kiszáradását és visszaállítja azok rugalmasságát.
db.
 
 
10 500 Ft
Mavala Ridge Filler
Kiegyenlíti a köröm egyenetlen felületét. Használatával a körmök egészségesnek és egyformának látszanak.
db.
 
 
3 850 Ft
Mavala Scientifique K+
Beszívodó körömerősítő folyadék, amely meggátolja a körmök beszakadását, réteges töredezését. Heti egyszeri használatával azonnali eredmény érhető el.
db.
 
 
11 500 Ft
Mavala sejtépítő éjszakai krém
30 napos intenzív kúra az erősen kifáradt kezek ápolására. A természetes hatóanyagok összetétele hyaluronsav és selyem aminosavak, amelyek serkentik a sejtek újraképződését és megakadályozzák a folyadékvesztést.
db.
 
 
24 500 Ft
Mavala Stop
Ártalmatlan folyadék, amely a körmökre kenve segít azoknak az embereknek, akik szeretnének leszokni a körömrágásról. Keserű íze elriasztja e rossz szokás rabjait attól, hogy a szájukba vegyék a kezüket.
db.
 
 
7 100 Ft
1 -> 20 (összesen: 30 db.)
1  2  »